Vuoden omistajanvaihdosasiantuntija valittu

25.10.2013

Elina Varamäki palkittiin vuoden 2013 omistajanvaihdosasiantuntijan

Suomen Omistajanvaihdosseura on valinnut vuoden 2013 omistajanvaihdosasiantuntijaksi tutkijayliopettaja, dosentti Elina Varamäen Seinäjoen ammattikorkeakoulusta tunnustuksena pitkäjänteisestä ja ansiokkaasta tutkimustyöstä omistajanvaihdoksiin liittyen.

Valinta julkistettiin Valtakunnallisessa omistajanvaihdoskonferenssissa Helsingissä torstaina 3.10.2013. Samassa tilaisuudessa julkistettiin Varamäen johtajan tutkimusryhmän tuorein tutkimus, Omistajanvaihdoksen toteutus ja onnistuminen ostajan ja jatkajan näkökulmasta. Tunnustus jaettiin nyt kolmannen kerran. Aikaisemmin palkitut ovat olleet yksityisiä omistajanvaihdoskonsultteja.

Varamäki on vuosia jatkuneella, esimerkillisellä tutkimustyöllä edistänyt omistajanvaihdoksia valtakunnallisesti. Tästä on ollut hyötyä muille alalla työskenteleville. Varamäki on lisäksi tehnyt laaja-alaista yhteistyötä julkisen ja yksityisen sektorin asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi hän tekee työnsä innovatiivisesti ja avoimesti.

Seinäjoella tehty pitkäjänteistä tutkimusta omistajanvaihdoksista

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on tehty töitä omistajanvaihdostutkimuksen parissa vuodesta 1999 lähtien. SeAMKin tutkimuksissa omistajanvaihdoksia on tutkittu monipuolisesti niin myyjien, ostajien, asiantuntijoiden kuin rahoittajienkin näkökulmasta sekä alueellisia että valtakunnallisia aineistoja hyödyntäen. Elina Varamäen johdolla SeAMKin omistajanvaihdostutkimus on vakiinnuttanut vankan aseman omistajanvaihdosten edistäjien keskuudessa.

- On upeaa, asiantuntijat tunnustavat tutkimuksen roolin ja merkityksen näin korkealle, Varamäki kiittää.

Hän korostaa, että tunnustus kuuluu koko omistajanvaihdosten tutkijaryhmälle Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.

- Ei tällaista ole Suomessa missään muualla, ei edes yliopistoissa. Tämä tunnustus motivoi meitä entistä parempiin suoritukseen omistajanvaihdosten parissa.

Lisätietoja:

dosentti, KTT Elina Varamäki, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, p. 040 830 5189, elina.varamaki@seamk.fi
puheenjohtaja Riitta Korpela, Suomen Omistajanvaihdosseura ry, p. 045-1222 654, riitta.korpela@viasensus.fi

01.11.2016Vuosikokouksen päätöksiä 11/2016
07.09.2015Business transfer ecosystems and awareness raising activities: situation analysis of five European countries.
25.10.2013Vuoden omistajanvaihdosasiantuntija valittu
30.05.2013OV-KONFERENSSI
21.03.2013SOVS:n vuosikokous!
07.01.2013SOVS:n jäsen Transeo Association hallitukseen!
16.11.2012Videoluento yrityksen ostamisesta, eläketurvasta
08.10.2012Valtakunnallinen OV-barometri julkaistu
08.10.2012Omistajanvaihdosten edistäminen vaatii pitkäjänteisyyttä
13.06.2012Olli Annala uusi hallituksen jäsen!

Siirry arkistoon »