Yrityskauppapaikkoja

Etenkin pienten ja keskisuurten yritysten myymisessä ja ostamisessa hallittu julkisuus on hyödyksi. Internetissä toimivat kauppapaikat auttavat oikean ostajan ja myyjän kohtaamisessa ilman, että kummankaan osapuolen omat tunnistetiedot päätyvät vääriin käsiin.

Suomen Yrittäjien Yrityspörssi
Valtakunnallinen, eri alueellisista kauppapaikoista ilmoituksia keräävä palvelu, johon voi jättää myös suoraan ilmoituksia.

www.te-palvelut.fi
Valtakunnallinen TEM:n palvelu, jossa voidaan ilmoittaa myös auki olevista "yrittäjätyöpaikoista".

Suomen Yrityskaupat                                                     
Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin pk-yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut franchising-ketju.

Firmakauppa
Firmakauppa on pienten yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut ilmainen ja luotettava markkinointikanava. Firmakauppa.fi on markkinapaikka mikroyrityksille, joiden hintapyyntö on alle 100.000 euroa. Palvelusta löydät lisäksi tukipalveluita, muun muassa yrityksen arvonmääritystä sekä puhelinneuvontaa.

Suomen Yritysmyynti Oy                                                               
Suomen suurimpiin kuuluvalla yritysvälitysketjulla on toimistot Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, ja Kokkolassa.

Suomen Yritysnotariaatti                                                             
Vuodesta 1986 toimineella yrityksellä on myös vankka kokemus kansainvälisestä yrityskaupasta.

Yrityskauppatalo Oy
Yrityskauppatalo on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut yritysvälitykseen ja konsultointipalveluihin, etenkin mikro- ja pienten yritysten tarpeisiin.

Meandson-palvelu                                                                  
Valtakunnallisen MEANDSON (suom. minä ja poika) -palvelun tarjoaa Meandson SARL, Case Postale 283, 1213 Petit-Lancy(GE), Switzerland.

Actival Oy
Ravintola-alan yritysten yrityskauppoihin erikoistunut palvelu

Eurohaus LKV
Ravintolavälityksen erikoisliike

Kauppalehti
Kauppalehden ylläpitämä yrityskauppapalvelu.

Ostayritys.fi
Valtakunnallinen yritysvälityspalvelu

Ketju.fi
Valtakunnallinen franchising-ketjujen yritysilmoituspalvelu

Procap -kauppapaikka                                                                Yrityskauppa PROtection CAPital Oy:n päätoimipaikka on Oulu.

Pohjois-Suomen yritysvälitys                                                            Oulussa toimivan yrityksen toiminta-alueena on Oulun seutu ja Pohjois-Suomi.

InLike -yrityspörssi                                                                             Inarin Elinkeinoyhtiön InLike Oy:n ylläpitämä alueellinen yrityspörssi.

Eviden Oy                                                                                   Yrityksen kotipaikka on Kiiminki, yhteistyökumppani myös Etelä-Suomessa

BusinessPlaza
Oulun BusinessPlaza-sivustolta löydät tietoa omistajanvaihdoksista. Tietopankista löydät apua omistajanvaihdosprosessin eri vaiheisiin, olipa kyse yrityskaupasta tai sukupolvenvaihdoksesta.

Etelä-Pohjanmaan Yrityspörssi
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät Ry:n alueellinen yritysten osto- ja myyntipaikka

NEXTIA
Keski-Pohjanmaan alueellinen yritysten osto- ja myyntipaikka

Yritysvälityskeskus                                                                    Tamperelainen Yritysvälityskeskus MV Oy on erikoistunut ravintola-alan yritysten kauppaamiseen.

Jatkumo                                                                                   Tampereella toimivan Jatkumo Media Oy:n verkkopalvelu.

Pirkanmaan Yritysvälitys                                                              Tamperetta pääpaikkanaan pitävällä yrityksellä on yhteistyökumppaneita Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kemissä.

Osta yritys.fi                                                                           Jyväskylässä toimiva nettiportaali on tarkoitettu eri yritysvälittäjien yhteiseksi kauppapaikaksi.

3J Consulting
Jyväskylässä toimiva projektinhallintaa ja aktiivista välitystä tarjoava yritys pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kauppakota
Kauppakota on Keski-Suomen kehittämisyhtiöiden omistama omistajanvaihdospalvelu. Palvelun avulla etsitään yrityksille jatkajia.

Forssan seudun liikepörssi
Forssan seudun alueellinen kauppapaikka

Satakunnan Yrityspörssi
Satakunnan Yrityspörssi on kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle.

Pohjois-Savon Yrityspörssi
Pohjois-Savon oma maakunnallinen yrityskauppapaikka.

Yritysmarkkinat
Etelä-Savon alueellinen yritysten osto- ja myyntipaikka

Työvoimapörssi                                                                             Kuopiota kotipaikkanaan pitävän Työvoimapörssin sivuilta löytyy myös myytäviä yrityksiä.

Pohjois-Karjalan OSUVA-yrityspörssi                                                  Joensuun Seudun Kehittämisyhtiön, Josek Oy:n, ylläpitämä alueellinen kauppapaikka.

Etelä-Karjalan Yrityspörssi                                                               Palvelun toteuttaja on Saimaan Ammattikorkeakoulu

ProMan Oy:n Yrityspörssi                                                                Vuodesta 1988 toiminut ProMan Oy on Suomen vanhimpia yrityskauppiaita.

Hämeen Kehittämiskeskuksen yrityspörssi                                        Hämeenlinnan ja Hattulan alueen yrityksiä palvelevan kehittämiskeskuksen oma alueellinen kauppapaikka.

Lahden alueen liiketoimintapörssi                                                  Lakes Oy:n ylläpitämä Liike.info on verkkopalvelu jonka yhtenä osana on liiketoimintapörssi.

Talentti -yritysvälitys                                                                  Helsingissä toimivalla Suomen Talentti Ky:llä on kohteita kautta maan.

Helsingin yritysvälitys Yritys on jo 15 vuotta toiminut kahvila- ja ravintola-alaan erikoistunut yritysvälittäjä.